1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474703 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1882449

Sv: Apropå ingenting...
Sen kan jag tycka att dom borde avslöja namnen på företagen som inte betala för sig, för det är ju företag som fått den positiva reklamen av att sponsrat Modo och sen när det är dags betala har dom inte gjort det.

Har dom gått ut innan säsongen är igång och budget är bestämd och sagt att dom är oroad för ekonomin och inte vill ge mer så är det inga problem, men lovar dom pengar sådär och sen besluta mitt i säsongen när dom redan fått massa reklam för sitt företag att inte betala så fötjänar dom att hängas ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Amitiel: Riktigt jävla vidrigt beteende!

Jag tolkar det som att dom ville att MoDo skulle konka, varför håller man annars inne med pengar man av avtal är skyldiga att betala när man hör att föreningen är illa ute?!
Dom jävlarna förtjänar att hängas ut, Tar gärna emot vilka företag det handlar om ifall någon vet!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Amitiel: Förstår hur du tänker. Men det vore ju inte bara lite elakt mot Widebro och Modo om Byberg gör det.
Tror du de företagen skulle vara sugen på att fortsätta sponsra nu om en f.d Ordförande går ut och svartmålar dom?
Det är Övik/Ångermanland vi håller till i. Det kryllar inte av företag som är villiga att sponsra Modo. Framförallt inte då de största företaen alla är utlandsägda.

Ivandrago: Allehanda säger ur egen ficka, så man får väl utgå från att det är så då? Vet inte hur det funkar med skatter hit och dit om det är bättre eller sämre att skänka via företaget eller privat?
Kommentera