1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480827 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1891701

Sv: Silly season
Tarasov: ja han är bara 20 o kan ta flera steg framåt nästa säsong, AIK el Ssk kan ev blanda sig i
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Fan! Skit va tråkigt att marklund väljer bort oss
Han som sa att han ville vara kvar. Tråkigt att pengar ska styra. Han som var en bra krigare som även kunde göra endel poäng. Sådan som modo behövde. Hoppas inte hedman kollar runt med eftersom det dröjer med honom. Men men man får glädjas att karla valde att stanna kvar. Hoppas han tar lika stora steg nästa år med så kommer han bli sjukt viktig. Undra bara om han får tillräckligt bra medspelare. Iof kan han skapa på egen hand. Fan undra vad vi får för trupp nästa år. Gäller att många tar stora steg om vi skall placera oss längre upp. Blir att förlita sig på att hellkvist får ordning på gänget. Modo är väll inte speciellt lockande längre. Skulle behöva nå bra år så vi kan locka spelare. Iof har jag inga förhoppningar längre. Hoppas vi inte tappar nå fler. Skitshl å skitcmore. Kanske lättare då att följa nästa säsong. Mitt modohjärta kommer alltid finnas och stödja modo hur det än går för dem! 😀
Kommentera

Sv: Silly season
Trist såklart att tappa Marklund, spets är alltid tråkigt att tappa (och svårt att ersätta). Till skillnad från Molin kändes det också som att det fanns en hyfsad chans att behålla honom.

Angående Alba så får han gärna stanna, tycker det finns plats för honom nu när OSL lämnat (en spelare till i kategorin "egna unga spelare som inte blommat ut men som har potential att göra det"). Vore tråkigt att släppa de egna spelarna efter 1-2 seniorsäsonger och så blommar de ut i något annat lag.
Kommentera