1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481462 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1893327

Sv: Silly season
Gäsp: Ja det där med att "satsa" på juniorer brukar av en ren slump ofta inträffa när klubbar är bankrutt och sekunder från att gå i konkurs.

Dessutom dyker det då alltid upp muppar som slår sig för bröstet och skryter om "satsningen"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Confusius: lex ”Sveriges bästa plantskola”, ”Heart of hockey”
Kommentera

Sv: Silly season
Confusius:
Sen är det knepigt för alla satsningar skall ha Forsberg/Näslund/Sedins/Hedman som måttstock, vilket gör att kommer der inte upp juniorer i den klassen så är satsningen misslyckad alternativt att man inte ”satsar” alls.

De närmsta 10 åren kommer alla Timås juniorer jämföras med EP/Hållander/Olofsson/Dahlen, håller det inte den klassen så kommer alla glada tidningskrönikörer mfl misstagen efter. Utan att man nödvändigtvis gör något sämre.

Just topparna är toppar oavsett klubb är min känsla utan att ha direkt på fötterna. Om man kollar på vår nuvarande trupp inför nästa säsong så tkr jag leveransen från våra egna led varit ok sett till de senaste kullarna. KJ/VÖ/TW får väl betraktas som ordinarie Walfridsson/Berglund/OÖ är med i diskussioner kring en startplats, Wernblom lär också vara aktuell. Så en 6-7 spelare är ok, ser man till bygden man komplettera med Hägg/Hedman/Enström/Hedberg så har vi en stomme på 10 spelare med lokal förankring.
Kommentera

Sv: Silly season
Confusius: Exakt så.
Kommentera