1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478756 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1893531

Sv: Silly season
Tarasov: Hur var Rundqvist när han var i Modo? Varför lämnade han?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Signature: Han fick kicken.

Skulle säga att han var sämre än samtliga våra centrar i år. Helt horribel placeringsförmåga defensivt. Nånstans förväntar man sig att centern ska vara den som håller ihop en femma defensivt, är på rätt plats vid rätt tillfälle och täcker upp för de andra när de gör bort sig. Rundqvist gick istället konstant bort sig.

Duktig med pucken, men ineffektiv. Sett till hur mycket puck och speltid han hade borde produktionen varit runt 40p, inte 27 som jag har för mig att han producerade.


Sammanfattningsvis: Väldigt talangfull, oförmögen att följa spelsystemet, gör medspelarna sämre. Låter som en klassisk Leksandsvärvning och en perfekt fit för er som det har varit de senaste åre...;)
Kommentera

Sv: Silly season
Signature: Han glimrade till vissa matcher och var riktigt bra. Dock hände det alldeles för sällan. Hans styrkor är skridskoåkningen och teknik, hans svagheter är att han försvinner fullständigt emellanåt, lite hängskalle.
Påminner lite om vår KJ.
Har potential absolut.
Kommentera

Sv: Silly season
Signature:
Jag gillade Rundqvist, bra på rören, bra passningar. Lite puckkär men tror det till viss del berodde på att medspelarna gömde sig. Lite ojämn dock. Hade gärna behållit honom.

De som tyckte han vart lite sämre fokuserade på dålig defensiv, och alldeles för puckkär om jag inte missminner mig.

Man kände att man kunde få tag på bättre centrar, med facit i hand, kan man säga att man misslyckades.

Fö ny uppdatering snart på Modo Channel, kanske någon spelare från Västervik/Troja. Jonathan Johnson?
Kommentera