1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

296066 inlägg · 3792 ämnen

Inlägg #1893588

Sv: Silly season
Signature: Han fick kicken.

Skulle säga att han var sämre än samtliga våra centrar i år. Helt horribel placeringsförmåga defensivt. Nånstans förväntar man sig att centern ska vara den som håller ihop en femma defensivt, är på rätt plats vid rätt tillfälle och täcker upp för de andra när de gör bort sig. Rundqvist gick istället konstant bort sig.

Duktig med pucken, men ineffektiv. Sett till hur mycket puck och speltid han hade borde produktionen varit runt 40p, inte 27 som jag har för mig att han producerade.


Sammanfattningsvis: Väldigt talangfull, oförmögen att följa spelsystemet, gör medspelarna sämre. Låter som en klassisk Leksandsvärvning och en perfekt fit för er som det har varit de senaste åre...;)
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe: hehe,ett tänkbart scenario är att han får 10 omgångar på sig för att sedan skickas till Bofors där han lyckas. Under tiden tar vi in Helmut och Helmut,
Kommentera

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe: har sett en hel del V-vik i vinter och Rundkvist har varit en ledande spelare där så har nog utvecklats åt rätt håll
Kommentera

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe:
Visste att det fanns någon anti-Rundqvist som kunde sammanfatta avigsidorna utförligare än jag;)
+1
Kommentera

Sv: Silly season
Ogie Ogilthorpe: tycker dock leksands värvningar känns lite sexigare, men jag kan samtidigt inte låta bli att vara nyfiken på hagelin.

jag väljer att tro att sundlöv och hellqvist vet vad man håller på med och är försiktigt positiv.
+3
Kommentera