1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1896225

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: kan du konkretisera favoriserandet och hur det påverkade MoDo negativt? har missat detta helt, tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe:

Det vet du väl.. Du läser väl i tidningen att nu har typ en junior förlängt, ( Det orkar jag inte lyssna på kanske) eller Nu återvänder Enström, Ja tänker du då skall jag gå in och kolla Modo Channnel vad sundlöv säger om den värvning.. Då minimera du risken att sitta och lyssna på bla bla bla som du tycker det har varit vid några tillfällen..? Samma tänk som när man klaga på tv program vecka efter vecka, Ändå så orkar man sitta där vecka efter vecka och bli förbannad, När man kan byta kanal.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe:

Att få sköta försäsongsträning på egen hand och inte med laget är ett exempel på hur man favoriserar spelare jämfört med andra. Samma regler och förhållningssätt gäller för alla om man ska ingå i laget, detta är en del i ett lagbygge och få sammanhållning.

Precis på samma sätt som att man ska behandla spelare lika i form av presentation vid förlängning eller nyförvärv, så alla känner att man är en lika stor del av laget.

Tycker du detta är konstigt eftersom du gnäller på hur modo channel presenterar detta?

Tror du inte det är positivt för Wahlgren att få uppståndelse och hype kring sig vid sin förlängning, hade varit konstigt ifall Karlkvist fått det och inte Wahlgren, redan där har man ju skapat början till en hierarki i gruppen.

Ett förslag du behöver inte se om du inte vill, och kan gå in i efterhand ifall det är en tillräckligt bra spelare för dig så det är värt att se.

Sedan på isen gäller det att bästa spelaren får mest istid och spela PP osv detta ska man förtjäna, det är självklart.
Kommentera