1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474579 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1896265

Sv: Apropå ingenting...
puffe:

Det vet du väl.. Du läser väl i tidningen att nu har typ en junior förlängt, ( Det orkar jag inte lyssna på kanske) eller Nu återvänder Enström, Ja tänker du då skall jag gå in och kolla Modo Channnel vad sundlöv säger om den värvning.. Då minimera du risken att sitta och lyssna på bla bla bla som du tycker det har varit vid några tillfällen..? Samma tänk som när man klaga på tv program vecka efter vecka, Ändå så orkar man sitta där vecka efter vecka och bli förbannad, När man kan byta kanal.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Silly:
Är det alla mot Puffe? Min rebelliska instinkt får mig då att ställa mig på hans sida;)

Själv har jag inte så höga krav, det räcker med ett pressmeddelande när någon skrivit på, har respekt för att andra fungera annorlunda. Men det har klagats lite men inte riktigt förstått vad som brustit förr? Tkr heller inte riktigt man kan jämföra med hur det såg ut för 10 år sen då de potentiella kommunikationskanalerna var annorlunda.

Modo Channel är en bra ide men främst ser jag det som en potentiell inkomstkälla för klubben, man fångar upp fans som inte bor i övik, och ger dem en möjlighet att bidra men lite pengar. Trevligt med intervjuer, framförallt en del "eftermatchen-analyser" har varit mcyket bra.
Kommentera