1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474621 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1897832

Sv: Silly season
hanzon: Det du inte verkar fatta, då du har snöat in dig på att allt är svart eller vitt, är att det har inget med Modohjärta att göra om spelarna gör ngn säsong i Modo eller inte. Hjärtat för Modo kan vara lika stort ändå.
Man kan inte begära att ett NHL proffs som lagt all sin tid på sin karriär och försakat familjen, ska vilja kuska runt i obygden i Sverige för att spela en säsong med allsvenska matcher med Modo.
Hur kan ngn begära det?
Och motiverande skulle det vara? Skulle man prestera ngt av vikt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
kulltorp: Nog fasen handlar det om hjärta för klubben om man väljer att spela i allsvenskan till mycket lägre lön. nog fasen måste man ha visst hjärta för klubben om man väljer den, när andra alternativ i elitserien som Susse, svarten och salle kunnat göra på den tiden. självklart.

däremot är det inte nödvändigtvis brist på kärlek till klubben om man som sedinarna prioriterar annat (familjen i det fallet).

men visst fan skulle det handla om hjärta i massor om Toby skulle spela en säsong i allsvenskan med Modo.
Kommentera

Sv: Silly season
kulltorp: Verkar vara ett känsligt ämne att ta upp, min önskan är den att det vore fint om dom kunde det, jag har aldrig krävt det. Detta är ett forum där man får ta upp saker som man brinner för, utan att man ska få ovett från någon. Varför ska det bli en höna av en fjäder, jag respekterar andras åsikter utan att vara negativ till deras tyckanden om önskemål om spelare mm. Nu så är du ju Timrå fan och vill väl ditt lags bästa, lika så min önskan om Modos bästa. Låt oss inte bli ovänner, utan låt detta bli var och ens åsikter.
Kommentera

Sv: Silly season
kulltorp: Prestera som hemvändare kan man ju bevisligen göra, men inte utan att vara motiverad. Jag håller helt med om att "modohjärtat" inte avgörs av huruvida man kommer tillbaka och spelar eller inte. Det är klart att det är jätteroligt om någon som har mycket hockey kvar i sig kommer tillbaka, men att antyda en förväntan eller rent av ställa krav på att så bör ske efter en karriär är inte vidare trevligt alls.
Kommentera