1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1897840

Sv: Silly season
kulltorp: Nog fasen handlar det om hjärta för klubben om man väljer att spela i allsvenskan till mycket lägre lön. nog fasen måste man ha visst hjärta för klubben om man väljer den, när andra alternativ i elitserien som Susse, svarten och salle kunnat göra på den tiden. självklart.

däremot är det inte nödvändigtvis brist på kärlek till klubben om man som sedinarna prioriterar annat (familjen i det fallet).

men visst fan skulle det handla om hjärta i massor om Toby skulle spela en säsong i allsvenskan med Modo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Sedinarna sa väll att dom skulle bo kvar i Vancouver efter att dom avslutat karriären om jag inte uppfattat det fel. Att flytta hem en säsong och sen flytta tillbaka bara för att spela en säsong med någon klubb är det nog inte många som gör.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Såklart är det så, men det ena utesluter ju inte det andra i detta fall. Jag tycker heller inte om de som i vår gästbok, genom åren, diskuterat runt Zäta ang. detta och håller han till ett löfte när han var 20år ung. Mycket händer under 15 år men jag vet att Zäta har ett fantastiskt stort Timråhjärta, även om han aldrig kommer att göra en match till med oss.
Kommentera