1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481964 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1900854

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nog kan jag tycka att timrå borde kunnat locka till sig en bättre center än Madsen trots hans ledaregenskaper. Det ska bli oerhört intressant och se hur Nubbens lagbygge står sig i shl. Det är nog en utav de svagaste trupperna på väldigt lång tid i shl och risken är att de "snålar" sig ur shl. Men nubben har överraskat förr så jag räknar inte ut dom ännu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp:
Tkr bortsett från Madsen att man gjort det bästa av läget, spelare mellan 22-29 som ”kanske” är på väg upp. Sen är väl frågan om det räcker, nu har man dessutom Hållander/Olofsson vilket kan bli tungan på rätt sida kvalvågen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gäsp: Jag är rädd att du har rätt. Moras ifjol var väl heller inte särskilt stark, men deras lag som gick upp var starkare än det Timrå gick upp med ifjol så mora hade en nog en något starkare stomme ifjol än Timrå kommer att ha.

Samtidigt så var Mora rätt nära att slippa kval, trots att man hade den på papperet svagaste truppen och vi vet att man vinner ingenting på papper. Jag tror att det passar Timrå väldigt bra att vara underdogs och ha allt att vinna. Spelet från ifjol med bra defensiv, hårt jobb och vassa kontringar passar nog väldigt bra även i vinter.
Kommentera