1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479935 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1901974

Sv: Apropå ingenting...
Axle San:

Vågad gissning av dig att herrlaget kostar mer. Pengarna som kommunen skickar in går ju till viss del till damerna redan. Utan detta bidrag skulle nog modo vara tvungen att lägga ner damlaget för att kunna behålla sitt herrlag och utan herrlag inget damlag.

Hoppas du köpt ett årskort ifall damhockey står dig varmt om hjärtat. Det är enda sättet att få långsiktighet. Att skicka in pengar i en verksamhet som inte står på egna ben är konstgjordandning.

Personligen ser jag betydligt viktigare jämlikhetsfrågor än att subventionerna utövandet av en hobby. Att hålla på med underhållning är ganska enkelt, vill betalande åskådare se det du utför så tjänar du troligen bra, är det få eller ingen som vill se det du gör och du tycker inte att du får tilltäcklig ersättning eller tillräckliga förutsättningar så bör man nog fundera på att göra något annat istället för sin egen skull.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Damhockey intresserar mig inte alls och jag ser inte damhockey överhuvudtaget. Däremot tror jag att herrhockey kostar skattebetalarna i Örnsköldsvik mer än vad damhockeyn gör men jag lägger ingen värdering i om det är rimligt eller ej.
Kommentera