1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480194 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1901990

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Har fått en Röglekompis på jobbet, hans info gör att jag har rätt höga förväntningar på Sylwander.

Apropå kommunbidrag så är jag lite kluven, det skulle varit skönt om klubben kunde stå på egna ben. Men nu är läget som det är och då ser jag ett kulturellt värde kring att stan har något att samlas att kring. Bidraget bör vara villkorat på det ena eller andra sättet.

Sen skulle säkert pengarna ”kunna” användas till ”något bättre” men det är långt ifrån säkert att de ”kommer” att användas till något bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Det kan vara så att man ger bort 15miljoner för målning av de fula kranarna i hamnen. Dessutom skulle det kunna hända att projektet aldrig blir klart och bara bitvis är målade och fina.

Pengarna skulle ju dessutom kunna gå till SEKAB och sedan när hela miljarden är borta, ja då kan vi i stort sett skänka bort delar av de införskaffade elementen till den som är ansvarig att hitta köpare.

Eller varför inte fylla på lite mer till snöröjnings-teamet. Eller vänta..... Det vore ju faktiskt en bra idé. Om det skulle medföra att de faktiskt kom ut fortare så man slipper köra på en tvättbräda.

Eller skänka lite pengar till Fenix Outdoor eller vad nu Fjällräven heter. Då de drar hit folk som parkerar en vecka med husvagn för att få tid med köp och vad de nu kan tänkas göra.

Går nog att snacka om vad som vore smarta investeringar och hur mycket olika satsningar skulle kunnat inbringa. Men en sak är i alla fall säkert. Det val som görs kommer mest troligt vara fel.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Lite nöje för skattepengarna är aldrig fel men det blir på något sett skevt när det påstås att damlaget kostar mer bara för att de i stort sett saknar intäkter.
Kommentera