1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481939 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1902002

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Det kan vara så att man ger bort 15miljoner för målning av de fula kranarna i hamnen. Dessutom skulle det kunna hända att projektet aldrig blir klart och bara bitvis är målade och fina.

Pengarna skulle ju dessutom kunna gå till SEKAB och sedan när hela miljarden är borta, ja då kan vi i stort sett skänka bort delar av de införskaffade elementen till den som är ansvarig att hitta köpare.

Eller varför inte fylla på lite mer till snöröjnings-teamet. Eller vänta..... Det vore ju faktiskt en bra idé. Om det skulle medföra att de faktiskt kom ut fortare så man slipper köra på en tvättbräda.

Eller skänka lite pengar till Fenix Outdoor eller vad nu Fjällräven heter. Då de drar hit folk som parkerar en vecka med husvagn för att få tid med köp och vad de nu kan tänkas göra.

Går nog att snacka om vad som vore smarta investeringar och hur mycket olika satsningar skulle kunnat inbringa. Men en sak är i alla fall säkert. Det val som görs kommer mest troligt vara fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Du måste ha dragit upp hockeytemperaturen i vårt Själevad idag. 33 Henrik Sedin grader. Skönt att bara låna en villa då och slippa barmarks-göromålen...
Kommentera