1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483923 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1906423

Sv: Apropå ingenting...
Från Hörnefors:
Det kan nog vara bra att ha lite backup. Speciellt pga j-landslaget.

Efter att ha sett alla försäsongsmatcher så kan jag säga att både Berglund o Hedberg har känsliga handleder. Men de har också en förmåga att ha övertro på vad de kan komma undan med.
Senaste matchen stod väl Berglund för 3 tabbar som alla slutade med bra målchanser.
Inte bara det att vi har skador som spökar. Vi kanske ibland måste kyla ner sådana spelare med att skicka in någon som kan slå sarg ut.
Det tråkiga är väl att Ericsson också är en sådan som är duktig på att spela fast sig. Och tänker vi på att Ericsson saknar handleder så borde det kanske vara bättre att ta in en junis som helt enkelt får i uppdrag att spela sarg ut. Har vi någon sådan på lager eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Walfridsson brukar väl spela ganska enkelt?!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Jag tror också att det är vettigt att låta spelarna vila om de som Viktor senast blir för heta. Samtidigt har jag väldigt svårt att tro att Hellkvist vill ha backar som regelbundet spelar sarg ut, för så har vi inte spelat alls under försäsongen. Med Hedberg och Viktor har vi ändå nio backar så förutom kring JVM bör vi ha andra alternativ (och där är väl sådana som Hedman och Carnestad mer sarg-ut-benägna)..

Jag skulle säga att Hedman inte såg helt bekväm ut mot Skellefteå där han skulle försöka passa sig ur situationer. Jag tror att Hedman är en av få som hellre skulle spelat förra årets backspel, för någon stjärna på att slå snabba första-passa blir han aldrig...
Kommentera