1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1906723

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Blir intressant att se hur Hedman passar in i Hellkvists spelidé. Han har ju inte älskat den typen av spel förut, tror han trivdes rätt bra i Säcken mer avvaktande styrspel.
Men Hellkvist verkar ju ha väldigt höga tankar om honom(låter så i intervjuer), så han kanske fixar det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Jo, jag skrev om det efter matchen mot Skellefteå. Hedman ser inte alls lika bekväm ut med att i princip gå tillbaka till det konstruktiva backspel vi hade med AJ.

Skillnaderna mellan AJ och Hellkvist är rätt stora där Hellkvist alltid verkar försvara sina spelare och acceptera att det kan bli fel ibland, medan det nog var jobbigare under AJ som ställde höga krav men inte hade samma tålamod.

Jag tror att Hellkvist förstår att han behöver Hedman som en stabil kille som har historiken och som alla ser upp till. Hedman kommer att få många chanser och jag tror att han med tålamod och uppbackning kommer att växa in i det. Han har en uppförsbacke då han sedan starten setts och behandlats som en defensiv back som inte ska ha mycket puck. Han behöver få misslyckas, men ändå få förtroende för att få det självförtroende med pucken som han idag saknar.
Kommentera