1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481166 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1906884

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:

Vi kan väl börja med lite hån i sann Timråanda. Precis som dom gjorde när foppa var tvungen att lägga av och hade problem med kroppen.

Nej just ja vi är större än så och vi lider inte av lillebrorskomplex. Storebror vet bättre än så.

Klart Z:a ska hyllas, en av våra riktigt stora spelare. Satan så bra han var när han va på topp, hans backhand avslut upp i krysset när han bröt in på mål ger en rysningar. Många sköna sekvenset ftån landslag och i detroit man minns. Men av någon anledning blev han inte lika omskriven i svensk media som sedins, foppa, sundin, näslund mm kanske för att han inte hade lika många säsonger där han låg i poängliga toppen, trots att han hade kapaciteten tog han aldrig hem poängligan men conn smythe throphy är inte så illa heller. Är nog en av de bästa tvåvägs centrar vi kommer få fram, ruggigt komplett spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: "Precis som dom gjorde när foppa var tvungen att lägga av och hade problem med kroppen"

Varför är du ens irriterad herregud? Ja, Timrå spelar i SHL, ni gör inte, men dethär inlägget är så genomskinligt att du är så avundsjuk så in i bengen ;)

Varför lägger du ens energi på Timrå om du bara blir irriterad på dem? Timråiter lyckas ju gång på gång på er märker man hela tiden..

Såja, lägg energin nu på Modo istället, det behöver dem nog om dem ska lyckas ta sig tillbaka :)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Du är alltså bitter över nånting som nån tonåring skrev på internet för 10 år sedan om din favorithockeyspelare? Är det korrekt uppfattat?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: För mig är Foppa en av sveriges största legender genom tiderna. Var väl lite för ung och följde inte NHL när Foppa var i sin prime. Men kan sitta och njuta av Highlightsklipp och hur han fullständigt dominerade med sitt fysika men också tekniska spel.

Zäta är uppskattad bland spelare men har kanske varit lite underskattad för den breda publiken. Men finns få spelare i nutid som kunnat både dominera i BP och samtidigt kunnat styra ett PP med briljans.
Kommentera


Sv: Apropå ingenting...
1+2 från O Öhman i första matchen för Troja
Kommentera