1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1907252

Sv: Apropå ingenting...
J F K: skulle gärna se lite statistik på hur marginalpubliken beter sig före och efter dom här fåniga ljusshowernas inträde. Det enda dom ska lysa upp, i min mening, är en fet strålkastare på hemmaklacken när spelarna äntrar isen. Dom här ljusshowerna, som verkar kosta satan, känns bara fånigt. Nä kör på bodens ”frisbe närmast mittcirkeln” istället då med en modifikation. Ta ut domarna i paus med stora korgar på huvet sen femtusen jävla frisbees samtidigt som försöker pricka korgarna. Det hade jag lätt betalat ett par hundringar för att delta i.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Jag fattar egentligen inte hur man tänker. Det som man som tv-publik mest vill uppleva är ett "djävla liv på läktarna". Inte fan bryr jag mig väl om vilken vinkel det är på kameran om det inte är som i Plivit Trade arena eller motsvarande där kameran snarare är FÖR långt ned.
Istället så tar man bort sittplats för att göra plats för kameror. Man plockar bort ståplats för att bygga restauranger.

Ännu märkligare är det i Premier league där den betalande publiken är så obetydlig jämfört med tv-pengarna att man borde göra allt för att få bra stämning på läktarna. Istället har man så dyra priser att de enda som kommer till Man United är typ asiater eller nordbor som inte kan en enda jäkla hejaramsa.
Kommentera