1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474589 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1909298

Sv: Modo - AIK
modomille: Då var jag dålig på att uttrycka mig, AIK spelar absolut inte ut oss på något sätt mer en den period man hade då man gjorde sina mål. Men dom leder för man varit bättre en oss på att sätta dit sina chanser och leder därmed också välförtjänt matchen.

Dom har varit mer effektiva och mer hungrig kring målet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
Dundee: Det här med att man är bättre och leder välförtjänt bara för att man gjort fler mål ger jag verkligen ingenting för. Jag har idrottat hela mitt liv och 1000 tals gånger åt båda håll har jag varit med och vunnit matcher eller gjort mål när vi varit klart sämre som lag, lika väl åt det andra hållet också!
Att vara ”bättre” och göra flest mål är inte samma sak, rätt långt ifrån., sen kan man diskutera huruvida man vinner välförtjänt bara för att man gjort fler mål, det är väl både ja och nej på den frågan.
Kommentera

Sv: Modo - AIK
Dundee: Den största skillnaden är att AIK hittills vunnit målvaktsmatchen klart. vi har haft minst lika många chanser, men avsluten har varit för dåliga. vi leder också skotten.

Domarna är verkligen ojämna idag. AIKs första är obegripligt när han släpper bakningen, men annars är det rätt mycket tombola över besluten åt båda håll.

Ser matchen på hovet och vid AIKs tredje mål slutade Modo spela för man trodde det var icing. sånt får man inte göra.
Kommentera