1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480228 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1909302

Sv: Modo - AIK
Dundee: Det här med att man är bättre och leder välförtjänt bara för att man gjort fler mål ger jag verkligen ingenting för. Jag har idrottat hela mitt liv och 1000 tals gånger åt båda håll har jag varit med och vunnit matcher eller gjort mål när vi varit klart sämre som lag, lika väl åt det andra hållet också!
Att vara ”bättre” och göra flest mål är inte samma sak, rätt långt ifrån., sen kan man diskutera huruvida man vinner välförtjänt bara för att man gjort fler mål, det är väl både ja och nej på den frågan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
Gavelo: Det är väl därför det är tur att jorden är rund och inte platt så alla kan tycka olika eller hur?. Spelat och idrottat massa genom åren med på olika nivåer och man kommer väldigt långt med krigar insatser även om andra laget är mer spelskickligt så handlar det endå i slutändan om att vara mest effektiv. Och om man vinner så har man gjort flest mål och därav gör man det motståndaren ej lyckats med och därav så är man bäst enligt mig men det är ett fritt land att tycka vad man vill :).
Kommentera

Sv: Modo - AIK
Gavelo: kom igen nu Modo sista perren och vinn över råttjävlarna!! Heja Modo.
Kommentera