1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301905 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1913041

Sv: Karlskoga - Modo
wolper: Luktar avstängning för den tacklingen i mittzon. Ruskigt ful från blindsidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo
kulltorp:

Tackling i nord-syd-riktning räknas inte som blindsida. Så länge axeln är nere och kraften inte riktas mot huvudet så är det en juste tackling. Det är irrelevant ifall huvudet träffas ifall kraften i axelkåpan är riktad mot bröstet.

Enströms tackling är ishockey när den är som bäst. Han tar i så pass mycket att han separerar spelare och puck, men inte mer. Härligt att se.

Vad som är ännu härligare att se är vilket föredöme han är i intervjuerna. Kommer till Nobelhallen efter 11 år i NHL och ser gladast ut av alla. Jäklar vilken stjärna han är.
+15
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo
kulltorp:

Suck! Läs situationen bättre. Enström kan släcka honom totalt men håller igen och slår stopp med kropp. Han hade en liknande i förra matchen och det syns att han håller igen i dessa situationer och respekterar motståndaren och lägger inte in mer kraft än vad som krävs , ner med armar och axlar och stopp med kroppen. Inget fult och hittar man en avstängning är det bara att lägga ner.
+2
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo
kulltorp: Kul att du tydligen ser alla Modos matcher men bara passar på att kommentera här när du ser något du kan piska upp stämningen lite med. ;-)
Med det sagt, vill nog se tacklingen fler gånger innan jag ska säga att den är ok.
+1
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo
BIK Karlskoga - MODO Hockey 2-1
Kommentera