1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

302291 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1913094

Sv: Karlskoga - Modo
modomille: Vill man vara negativ så kan man tänka att..Tänk om vi faktiskt inte är bättre än så här? Hur många poäng kommer spelet att ge oss då? Vi har ju ändå med likvärdig trupp varit ett bottenlag dom senaste säsongerna. Varför skulle spelet bli så mycket bättre än det vi levererar nu?
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo
Gusse: Tycker nog faktiskt Modo varit bättre än man varit igår, det finns några matcher där vi legat under och vänt men då väldigt välförtjänt, handen på hjärtat så tycker jag Modo varit det klart bättre laget i nästan alla matcher, Almtuna var det inget snack, leksand och löven likaså, matchen mot AIK var helt jämn med lite fördel för AIK, matchen igår var vi sämre men det är nog nästan den enda matchen vi faktiskt stulit poäng!

Att säga att vi faktiskt inte är bättre än såhär när vi ligger 2a i serien med 2 matcher mindre spelad än 1an tycker jag vittnar om att vi har en väldigt bra trupp och ett stabilt spel tidigt på säsongen.
+4
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo
Gusse:
Tänker att det är ungefär så här det kommer se ut, vart 5-6 match gör man en riktigt bra match där allt ”klaffar”. Resten av matcher så är det antingen en målvakt som gör en bra match eller att man får mål i rätt lägen. Men när man summerar allt så är det ändå någon inneboende kvalite som avgör vart man hamnar i det långa loppet. På måltavlan var vi inte alla ggr så långt borta förra året men på isen kunde det kännas så några ggr.
+3
Kommentera