1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

326946 inlägg · 3868 ämnen

Inlägg #1913098

Sv: Karlskoga - Modo
Gusse:
Tänker att det är ungefär så här det kommer se ut, vart 5-6 match gör man en riktigt bra match där allt ”klaffar”. Resten av matcher så är det antingen en målvakt som gör en bra match eller att man får mål i rätt lägen. Men när man summerar allt så är det ändå någon inneboende kvalite som avgör vart man hamnar i det långa loppet. På måltavlan var vi inte alla ggr så långt borta förra året men på isen kunde det kännas så några ggr.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo
Fast sen tycker jag man har lite väl stora krav om man tänker på hur Modo sett ut sen vi åkte ur SHL och förväntar sig att alla matcher ska vara perfekt utförda, tror den här säsongen kommer bli bra och finns möjlighet till mirakel men även fast Hellqvist gjort ett riktigt bra jobb och över förväntan så behöver han mer tid att fixa allt.

Tog över ett lag i total kaos och hade ungefär 2 månaders försäsong på sig få ordning på laget, tror det viktiga för Modo den här säsongen är att vända på trenden och få gå till slutspel och få in självförtroende i föreningen igen, sen så bygga vidare på det.

Skulle dom lyckas gå upp redan den här säsongen är det ju självklart att föredra men samtidigt inte hela världen om dom inte gör det, så länge man ser att det iallafall går åt rätt riktning och dom är med och slås om chansen att ta sig upp.
+2
Kommentera