1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

330490 inlägg · 3870 ämnen

Inlägg #1913103

Sv: Karlskoga - Modo
Fast sen tycker jag man har lite väl stora krav om man tänker på hur Modo sett ut sen vi åkte ur SHL och förväntar sig att alla matcher ska vara perfekt utförda, tror den här säsongen kommer bli bra och finns möjlighet till mirakel men även fast Hellqvist gjort ett riktigt bra jobb och över förväntan så behöver han mer tid att fixa allt.

Tog över ett lag i total kaos och hade ungefär 2 månaders försäsong på sig få ordning på laget, tror det viktiga för Modo den här säsongen är att vända på trenden och få gå till slutspel och få in självförtroende i föreningen igen, sen så bygga vidare på det.

Skulle dom lyckas gå upp redan den här säsongen är det ju självklart att föredra men samtidigt inte hela världen om dom inte gör det, så länge man ser att det iallafall går åt rätt riktning och dom är med och slås om chansen att ta sig upp.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo
Amitiel: Jag tror vi fick lika många 2-1 mot oss igår som sammanlagt i de första sex matcherna. Det var på tok för mycket slarv och även om BIK till skillnad från många andra lag klarade av vårt tempo så får det inte se ut sådär.

Hylla Hanses som gjorde en strålande insats, men resten är bara att glömma. Analysera inte sönder skitmatcher, för den speglar inte vår normala spelstyrka.
+1
Kommentera