1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474552 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1913981

Sv: Apropå ingenting...
Jag hoppas inte ni går runt och är naiva nu, och tror det ska bli korv med bröd, kalla gamla ishallar, direkt upp och nedflyttning, införande av kvalserie, eller mer ståplats, bara för att Jörgen Lindgren lämnar sin tjänst. Han är bara den som fått vara ansiktet utåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
ante08: Han var synnerligen olämplig för sitt jobb (eller alla delar förutom att förhandla fram ett bra avtal för en bråkdel av hockeysverige). Därför är jag glad.
Sedan är Hemlin som kliver in som vice lite av samma andas barn att stänga serien, vilket också varit i FBKs intresse sedan Gnällerts dagar. Pampen Källström från Övik är också kvar.

Nej, det händer nog inte så fruktansvärt mycket i positiv riktning där kanske, men förhoppningsvis kan en ny VD i alla fall öppna upp för att lyssna på fansen, att inta pragmatiska lösningar och en strävan mot att faktiskt få det bättre för svensk hockey (inte bara för SHL).

Sedan kallas argumentationsformen halmgubbe när man fjantar sig sådär om korv med bröd, kalla ishallar osv, men det visste du kanske redan innan du var tvungen att citera MadHawk i brist på egna argument.
sv.wikipedia.org/wiki/Halmdocka
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
ante08: vadå citera MrMadhawk
Kommentera