1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474674 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1914337

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Gavelo: Totalt ointressant egentligen just nu. Det enda jag är intresserad är om vi är ett lag för uppflyttning. Då håller inte attityden vi har nu. Extremt nonchalant i egen zon, lite attityd att ..oj nu ligger vi under, nu ska vi spela hockey. Det håller mot medelmåttiga lag ibland, för MoDo har stor talang. Men oerhört pinsamt att se MoDo med puck i egen zon. Då väntar oftast en inidianare. Kan vi inte styra upp lite. Då hade vi varit överlägnsa i denna serie redan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe:
Tror att det till viss del kommer av att man har flera segrar i rad, det är lätt att man blir bekväm då i vissa matcher. Särskilt om vi inte pratar om ”toppmatchen”. Ang spelvändningar emot kommenterar Hellkvist här, en avvägning. Ser själv hellre att man behåller det spelet man har nu, eftersom det leder till att det blir så mkt avslut mot än som föregående år.
Kommentera

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe:

Du är alltså i intresserad efter 10 omgångar att veta om vi kan nå uppflyttning eller ej? Såg du detta på leksand, mora eller timrå?

Du är inte sugen att följa resan dit och se ett lag utvecklas under året och sedan slåss om uppflyttning.

Jag vet iallafall varför jag följer laget och det är för att se laget och spelare utvecklas, juniorer slå igenom om detta sedan leder till toppen och uppflyttning är det en härlig bonus.
Kommentera

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: helt nytt spelsystem och bara gått 10 matcher
Kommentera