1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

324625 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1914342

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe:

Du är alltså i intresserad efter 10 omgångar att veta om vi kan nå uppflyttning eller ej? Såg du detta på leksand, mora eller timrå?

Du är inte sugen att följa resan dit och se ett lag utvecklas under året och sedan slåss om uppflyttning.

Jag vet iallafall varför jag följer laget och det är för att se laget och spelare utvecklas, juniorer slå igenom om detta sedan leder till toppen och uppflyttning är det en härlig bonus.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Rytter: Herregud. Givetvis är jag intresserad av uppflyttning! MoDo är i fel serie, oavsett hur ungdomar utvecklas. Blir vi 10 och flera har utvecklats är vi kvar i allsvenskan men ungdomarna har gått vidare. Som alla andra älskar jag MoDos talangutveckling, har följt den i snart 50 år och det har gått upp och ner. Men till skillnad från dej som babblar om konstiga lag som Mora, Leksand, Timrå, så följer jag MoDo, enbart dom. För mej behövs det inte 40-50 omgångar, MoDo har efter 10 omgångar visat kvaliteter som gör dom till en stark SHL-utmanare. Men då måste vissa olater bort. Det var det jag skrev om, inget annat. En sak till, om du vill uppröras. Jag tycker fortfarande MoDo måste visa att dom är ett lag med eget spel i 3 perioder. Det har bara hänt en gång i serien. Ändå ligger vi i toppen. Men framåt våren när vi möter bättre lag bör vi ha städat undan alla felaktigheter som händer ideligen nu.

Amen
Kommentera