1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

325676 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1914466

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
hockey_21: Förvisso, men offensiva spelsystemet funkar ju redan , i minst 1 eller 2 perioder per match. Om det defensiva spelsystem bygger på att spela blindpass hela tiden, så fungerar det ju redan klockrent. Jag vet inte vad som krävs, men om man orkar spela offensivt en hel match så blir det jobbigt för motståndare, men idiotpass i egen zon , är det en spelidé?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: Jag skulle varit orolig om inte Hellkvist varit väldigt tydlig med att vi kommer att försöka hålla pucken inom laget, även om vi framförallt initialt kommer att tappa den i vår iver. Det är alltså inte någonting som inte Hellkvist förutsåg, utan snarare varnade för flera gånger. Han har många gånger också poängterat att det är först i februari vi ska vara riktigt bra.

Med tanke på att vi vunnit åtta av tio matcher så tycker jag att det ser förbaskat bra ut. Hade jag velat haft ett bättre boxplay, mindre riskabelt passningsspel i försvarszon och ibland varierat med rakare anfallsspel. Absolut, men det tar tid att nöta in och Hellkvist har prioriterat andra saker. I dagsläget tycker jag att det är kopiöst svårt att klandra honom, för jag antar att rätt få vill ha tillbaka Säcken, Huras eller AJ?
+2
Kommentera