1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479838 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1914481

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: Jag skulle varit orolig om inte Hellkvist varit väldigt tydlig med att vi kommer att försöka hålla pucken inom laget, även om vi framförallt initialt kommer att tappa den i vår iver. Det är alltså inte någonting som inte Hellkvist förutsåg, utan snarare varnade för flera gånger. Han har många gånger också poängterat att det är först i februari vi ska vara riktigt bra.

Med tanke på att vi vunnit åtta av tio matcher så tycker jag att det ser förbaskat bra ut. Hade jag velat haft ett bättre boxplay, mindre riskabelt passningsspel i försvarszon och ibland varierat med rakare anfallsspel. Absolut, men det tar tid att nöta in och Hellkvist har prioriterat andra saker. I dagsläget tycker jag att det är kopiöst svårt att klandra honom, för jag antar att rätt få vill ha tillbaka Säcken, Huras eller AJ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
J F K: Jag klandrar ingen,men att Modo lämnar ut sina målvakter genom att spela 'supersmart' i egen zon är så jävla uselt. Att vi vunnit en massa matcher är bra, men
när vi möter bättre lag framåt våren , så kan detta huvudlösa pucktapp i egen zon bli svårt att försvara. Ska vi spela överkonstruktivt i egen zon, blindpass mm så bör vi ha Gud med oss för att komma tillbaka dit vi hör hemma. Lite mer ödmjukhet i försvarsspelet önskar jag.
Kommentera