1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480359 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1914517

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
J F K: Jag klandrar ingen,men att Modo lämnar ut sina målvakter genom att spela 'supersmart' i egen zon är så jävla uselt. Att vi vunnit en massa matcher är bra, men
när vi möter bättre lag framåt våren , så kan detta huvudlösa pucktapp i egen zon bli svårt att försvara. Ska vi spela överkonstruktivt i egen zon, blindpass mm så bör vi ha Gud med oss för att komma tillbaka dit vi hör hemma. Lite mer ödmjukhet i försvarsspelet önskar jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: Men lugn nu för fan, Modo ligger 2a och har klarar spelet ur egen zon riktigt jävla bra det inledande matcherna och försäsong, vill du seriöst att Modo skall gå tillbaka till spelet vi haft för oss senaste 5 åren där man kastar ut pucken i mittzon och motståndarna kan ha 3 minuter långa anfall på oss åt gången, det är ju pga av dom förlegade spelsystemen som Modo spelar i allsvenskan nu!!

Äntligen säger jag till ett nytt system där man söker pass in framför egen kasse i egen zon, Modo har nästan alltid kontroll över pucken och kan styra händelserna på isen i mycket större utsträckning än tidigare vilket just nu tagit oss upp som bästa lag i allsvenskan.
Alla vet att vi inte kommer kunna slarva för mycket till våren i ett eventuellt kval, men det är ju över 40 omgångar kvar att träna på spelsystemet innan det blir skarpt läge på riktigt så ta en chillpill och låt saken ha sin gång!

Hur negativ och ”orolig” vissa är så är vi bäst i allsvenskan hittils, vi har ett ruskigt giftigt PP, enorm bredd, en modern tränare och ett spelsystem som hittils betalat av sig bättre än någon kunnat förvänta sig, fin talangutveckling och ett enormt intresse runt Modo hockey förening igen, vad finns det att klaga på egentligen ?!
Kommentera

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: Som sagt, jag kan inget om Hellkvists filosofi, men ska vi alltid leta svåraste passen , när vi har puck-kontroll i egen zon, så lär konkurrenter läsa av det snart
Kommentera