1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

325732 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1915716

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: Jag tål verkligen kritik och svingar definitivt inte hej vilt, jag bemötte ditt dumma kritiska inlägg med konstruktiv kritik, tål du inte att man ger dig konstruktiv kritik så kanske du ska sluta skriva här!

Antingen förstår du inte eller så vill du inte förstå, svårt för mig att avgöra men jag misstänker att det är de första.

Man är inte alls tokig eller tragisk om man”gnäller” men varenda vuxen (förhoppningsvis) vet att gnäll som inte är konstruktivt är meningslöst odiskuterbart och hör inte hemma bland vuxna. Man kan dock skriva saker i affekt som man kanske inte riktigt menar, men det tror jag nog alla förstår när det händer!

Jag har varit på detta forum sen 2006 (under en annan användare tidigare) och gjort långt över 10 000 inlägg genom åren så du får väl dra din slutsats om det.


Avslutningsvis vill jag be om ursäkt för att jag skrev det där om diagnos etc. det hör inte heller hemma inget forum som detta och för det är jag uppriktigt ledsen att jag skrev till dig och ber om ursäkt för det!
+4
Kommentera