1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1915686

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Gavelo: Apropå diagnos, vill inte vara sån, men du tål inte kritik, du svingar vilt hit o dit. försök tänk efter o var lite konstruktiv i stället. Man får inte 'gnälla' på detta forum, då är man lite tokig, enligt dej(eller tragisk). Hoppas du inte är representativ för detta forum, för då är du snart ensam här. Kanske det du vill? Då säger ingen emot Dej?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: Jag tål verkligen kritik och svingar definitivt inte hej vilt, jag bemötte ditt dumma kritiska inlägg med konstruktiv kritik, tål du inte att man ger dig konstruktiv kritik så kanske du ska sluta skriva här!

Antingen förstår du inte eller så vill du inte förstå, svårt för mig att avgöra men jag misstänker att det är de första.

Man är inte alls tokig eller tragisk om man”gnäller” men varenda vuxen (förhoppningsvis) vet att gnäll som inte är konstruktivt är meningslöst odiskuterbart och hör inte hemma bland vuxna. Man kan dock skriva saker i affekt som man kanske inte riktigt menar, men det tror jag nog alla förstår när det händer!

Jag har varit på detta forum sen 2006 (under en annan användare tidigare) och gjort långt över 10 000 inlägg genom åren så du får väl dra din slutsats om det.


Avslutningsvis vill jag be om ursäkt för att jag skrev det där om diagnos etc. det hör inte heller hemma inget forum som detta och för det är jag uppriktigt ledsen att jag skrev till dig och ber om ursäkt för det!
Kommentera

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: I det här fallet tycker jag att det är oerhört svårt att förstå dina argument och ditt gnäll helt utan konstruktivitet.
kanske ingen säger emot Gavleo då de flesta helt enkelt håller med honom mer eller mindre. det är vad jag tror.
Kommentera