1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

306004 inlägg · 3818 ämnen

Inlägg #1915206

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe:
Du började att gnälla på värderingar; att Modo gör dom fel ellerhur, då svarade jag att Modo som har många juniorer gör fel värderingar pga av orutin bland annat, sen spelar laget ett helt nytt spelsätt och håller på att lära sig detta vilket tar tid, DU BÖRJADE GNÄLLA, jag gav dig ett korrekt svar.
Övrigt har jag inte sagt ett ord om Werner i offensiv zon?,,jag skrev att han har svårt med andra värderingar som tex det fysiska spelet som svar på de du skrev om att han minsann är duktig på att värdera spelsätt i egen zon. Det blir riktigt patetiskt när du skriver att jag fabulerar, det förstår du kanske?,!
Jag kan inte förklara det enklare för dig, förstår du inte så tycker jag synd om dig, iofs gör jag det redan på något tragiskt sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Gavelo: Apropå diagnos, vill inte vara sån, men du tål inte kritik, du svingar vilt hit o dit. försök tänk efter o var lite konstruktiv i stället. Man får inte 'gnälla' på detta forum, då är man lite tokig, enligt dej(eller tragisk). Hoppas du inte är representativ för detta forum, för då är du snart ensam här. Kanske det du vill? Då säger ingen emot Dej?
+1
Kommentera