1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

325594 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1915196

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Gavelo: Men för Satan, läs vad nån skriv, innan du kommenterar. Läs vad jag skrivit. Inte ett ont ord om juniorer(även om dom också gör fel). Du påstår en del som jag inte sagt, skärp dej! Och sedan vad Unge Herr Wernblom gör i anfallszon har intet med speluppbyggnad att göra. Sluta fabulera
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe:
Du började att gnälla på värderingar; att Modo gör dom fel ellerhur, då svarade jag att Modo som har många juniorer gör fel värderingar pga av orutin bland annat, sen spelar laget ett helt nytt spelsätt och håller på att lära sig detta vilket tar tid, DU BÖRJADE GNÄLLA, jag gav dig ett korrekt svar.
Övrigt har jag inte sagt ett ord om Werner i offensiv zon?,,jag skrev att han har svårt med andra värderingar som tex det fysiska spelet som svar på de du skrev om att han minsann är duktig på att värdera spelsätt i egen zon. Det blir riktigt patetiskt när du skriver att jag fabulerar, det förstår du kanske?,!
Jag kan inte förklara det enklare för dig, förstår du inte så tycker jag synd om dig, iofs gör jag det redan på något tragiskt sätt.
Kommentera