1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474579 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1917428

Sv: Oskarshamn - Modo
Eller: Samtidigt så ljuger sällan skottkartor eller för den delen Hellkvist. Även om vi bjuder på mycket så skapar vi i regel ändå klart mer än motståndarna bjuds på. Undantagen är BIK och OIK där vi varit sämre än motståndarna samt AIK där det var jämt.

så, ja. Hanses har helt enkelt varit sämre än i fjol och då kan väl alla hålla med om att vi bjudit på massor av chanser varje år, men på ett annat sätt då.

Statistiskt sett är Hanses en av seriens sämre målvakter såhär långt. Med honom i fjolårets form skulle vi varit i serieledning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Oskarshamn - Modo
J F K: statistik ljuger en hel del eftersom stolp- och ribb-träffar inte räknas in i statistiken. Hanses har åkt ut mot skytten och tvingat skotten gå i målramen eller just utanför. Det var särskilt en match som det klingade rejält kring Hanses. De målvakter som är bra på att gå ut och täcka så att skytten tvingas skjuta utanför får ju inte skotten på sig vilket bidrar till en sämre räddningsprocent.
Har själv haft grabben på Saik mv-skola och vet hur Saik:s mv tränare Holm jobbar för att lära ut vikten av att gå ut mot skytt för att täcka allt nät. Tror nog att även Hanses har fått lära sig det.
Vad har Hellkvist sagt? Var finns det att läsa?
Kommentera