1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480120 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1917462

Sv: Oskarshamn - Modo
bisterfinnen: Jag tänkte bara att när det är så uppenbart för Hellkvist och även de som kikar på statistik att ditt uttalande är felaktigt anser jag att man bör bemöta det.

Du är naturligtvis i din fulla rätt att uttala din åsikt, men här blev det lika tokigt som den bilden du lade ut som censurerades.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Oskarshamn - Modo
J F K: Sen blev inlägget inte censurerat utan bortmodererat. Helt korrekt skulle jag säga. Vi har utmärkta moderatorer i vårt forum!!

Bilden hade jag själv smafullt censurerat precis lagom för att lämna lite till fantasin 😂
Kommentera

Sv: Oskarshamn - Modo
J F K: Har du hört talas om uttrycket lögn, förbannad lögn och statistik?

Det kan inte ha undgått någon om att vi är oorganiserade i försvaret och att det släppts alldeles för mycket bra målchanser för att vi ska kunna luta oss godnöjt tillbaka. Påstår du att Hellkvist sagt att det inte är Hanses som räddat många poäng och att försvarsspelet hittills varit bra? Det har jag missat?

Att du älskar att trycka ner andra männskor är allmänt känt. Det är äckligt men det är bara sån du är.
Kommentera

Sv: Oskarshamn - Modo
J F K: Vi gnäller lite på Hanses med all rätt men vi måste nog även fundera lite på defensiven som tyvärr är alldeles för slarvig, ta tex Hagelin på deras 4-2 mål, han störtar mot deras puckförare på blå, blir bortfintad och deras spelare kan helt ohotad kliva in flera meter i offensiv zon och prickskjuta i krysset, att agera så korkat i defensiven är så horribelt märkligt och så korkat.
Kommentera