1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1917472

Sv: Oskarshamn - Modo
Gavelo: Rögle, Mora och Timrå tycker jag har en dimension som kan vara svår för ett allsvenskt lag att matcha. Samtidigt sa man samma sak förra året och på förhand kändes det inte så troligt att Timrå skulle slå ut Karlskrona men om man har förlorat sig igenom en hel säsong samtidigt som man möter ett lag som är hungriga och vunnit allsvenskan, då kan bevisligen vad som helst hända. Jag tror inte hemmafördel nödvändigtvis spelar så stor roll i kvalet då ”hemmaplansfördelslaget” säkerligen spelar under mer press hemma än borta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Oskarshamn - Modo
Olle: Modo var på pappret och spelmässigt mycket mycket bättre än Leksand när vi åkte ur. Så det handlar inte alltid om hur bra SHL läget är. Är det ett lag i nog dåligt psykologiskt skick så behöver det inte vara Mora/Timrå form på laget som går upp.
Kommentera

Sv: Oskarshamn - Modo
Olle:
Min känsla i serierna när allsvenska laget vunnit är att det dels behövs en seger de 3 första matcherna, egentligen inga konstigheter när serien går till 7. Men man kan mkt väl förlora de två första utan att det är någon fara på taket. Sen handlar det om att SHL-laget skall börja tvivla, vilket är väldigt lätt hänt. När väl det inträffat och man känner ”vi skall bara” som SHL-lag då är det kört, minnet kanske är kort men kändes inte som att KHK var nära de två sista matcherna.
Kommentera