1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479946 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1917793

Sv: Almtuna - Modo
Eller: Matchen igår var det värsta jag sett i år, utan konkurrens. Såg ganska exakt ut som vi spelade hela året ifjol.
Ser att många är missnöjda med JE(vilket jag håller med om till stor del, men han har iaf en del spetskompetens) men tycker Hagelin verkligen inte är bra. Långsam på skridskorna, slår slarviga pass och är inte alls sån energispelare som man trodde han skulle vara. Har svårt att se någon vits överhuvudtaget med den värvningen. Han skulle ersätta Marklund, men är inte i närheten. Den platsen har istället tagits av Werner, som gör en kanonsäsong såhär långt.
F.ö tippar jag att årets första hedersamma förlust kommer på Fredag. Men det skiter jag i, för jag ska dit ändå;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo
Nucky: Håller med hagelin är verkligen inte bra.. sånt oerhört nedköp - fan tror Alba varit bra mkt bättre.

För egen del ska jag nog _försöka_ ta ett break från hockey - man orkar inte bli så emotionellt påverkad med samma visa år efter år.. Så oerhört besviken och efter nästkommande 2 matcher och förluster kommer man ju vara helt bedrövad.
Kommentera

Sv: Almtuna - Modo
Nucky: JE verkar bara vara med för att få lägga en straff var tionde match men å andra sidan är Karlkvist, Johnsson, Björka med fler lika iskalla.


Det enda glädjeämnet igår var faktiskt Dackell, synd av det inte gick att lösa det med honom, tror jag hade blivit kanon.
Han känns tryggare än Hanses
Kommentera

Sv: Almtuna - Modo
Nucky: tycker att laget måste variera sig på pp, önskar att de kunde skymma målvakten någon gång och lägga ”tysta skott” från blå och jobba på eventuella returer.
Kommentera

Sv: Almtuna - Modo
Nucky: Alla lag får en svacka så är det bara och det gäller bara att komma ur den så fort som möjligt. Serien är lång så upp med hakan alla Modo supportrar, årets upplaga av Modo är bra och kommer att vara med att slåss om en SHL plats till våren.
Heja Timrå och lite heja Modo !!
Kommentera