1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479880 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1917892

Sv: Almtuna - Modo
Nucky:
Gårdagens match stör mig inte så mkt, det var en match där inte så mkt fungera men man lyckas ändå vara med såpass att man förlorar på två kontringar för att man väljer att jaga seger vilket är ok i mina ögon. Den störigaste förlusten är den mot Vita Hästen då jag tycker att man ger bort bort den matchen i onödan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo
Tarasov: Vad ska man tro egentligen. Förra matchen mot Almtuna var den i mina ögon klart sämsta hittills. Ingen fart alls i benen i en match vi borde vunnit lätt om vi ska aspirera på tätpositioner.

Samtidigt läser man MadHawk och plötsligt framstår det som en kalkylerad risk som Hellkvist gör med sina lag. Då man helt enkelt vet att vi kommer att ta färre poäng under en längre period för att vara som bäst när det börjar dra ihop sig. Med tanke på att Hellkvist inte verkar ha varit nämnvärt arg eller orolig över den usla insatsen, så är det faktiskt en helt rimlig förklaring.

Därmed kanske man ska sluta se matcher ett tag framöver och framförallt sluta läsa magsura inlägg här på HS från besvikna fans...
Kommentera