1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480354 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1917895

Sv: Almtuna - Modo
Tarasov: Jag hade inte kollat stats på skotten. På den där statistiken som du länkar till så ser man bara skottförsök och skott på mål. Det jag upplever som farligast och det jag upplever Hedberg gör mer än dom andra backarna är att han träffar motspelare som kommer mot honom för att blocka skott. (Det var T Ericsson expert på i fjol) det gör att det lätt blir kontring, och hade han inte spelat med Toby så hade det blivit farligare. Dom andra backarna kanske missar mål oftare, det är inte bra det häller men det blir inga farliga kontringar av det. O.b.s det är vad jag upplever ,har ingen statistik på det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo
Från Hörnefors: Nu vet jag inte hur sidan Ivan länkar till räknar, men täckta skott brukar räknas som skottförsök det också.

Sen, är det inte Berglund som spelar med Toby? Kanske var annat förra matchen? Missade den så.

Hedberg har en stor uppsida. Men slarvar e hel del det är svårt att förneka.
Ericsson ifjol slarvade ju lika mkt men utan uppsida... så man får väl hoppas att Tom kan städa bort sina misstag. Kanske börja avväga lite bättre.
Samtidigt vill man ju att han ska våga utmana. :-)
Kommentera

Sv: Almtuna - Modo
Från Hörnefors:
Det är lugnt för min del och ser gärna att man skriver om det man upplever, eller rättare sagt man får skriva så mkt man vill om hur man upplever spelet och matcherna. Ville bara tillfoga lite andra synpunkter 😉.
Kommentera