1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480345 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1918423

Sv: Almtuna - Modo
atomragnar: Nu lär främst OIK inte direkt hålla sitt poängsnitt. Dom snittar 2,3 nu. Det är 121p i slutet det.

Svackor kommer, den stora frågan är om vi tar oss ur denna och kan vinna ett gäng igen eller om det lik liknande år fortsätter i stadig takt nedåt.
En stor skillnad som jag tycker är att vi i många matcher vi förlorat ändå spelat hyfsat bra. Tidigare känns det som att vi isf vunnit eller varit katastrofalt dåliga.
Nu var vi ju dåliga mot Almtuna iofs, men får väl hoppas det var en engångs grej...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo
Monno:

Trots att vi var långt från nivån vi hade i början av serien, så var ju ändå almtuna matchen bättre än många matcher från förra året. Förra årets lag hade väl torskat den med 0-4 eller 0-5. Vi är ändå med hela vägen och vid 0-0 har vi träffar i stolpe och ribba, sedan går vi bort oss två gånger och Almtuna gör mål.

Visst vi förtjänade inte att vinna, men vi var inte så långt ifrån att stjäla 3p där nere trots att spelet gick på 70%, förra årets lag hade aldrig varit nära.

Härligt utmaning för spelarna att vända trenden mot AIK och Leksand. Sedan kommer det väl ett uppehåll så vi kan träna på och nöta detaljer, skulle vara skönt att gå in i uppehållet med segrar i ryggen istället för två förluster.
Kommentera