1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478900 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1918482

Sv: Almtuna - Modo
atomragnar: Även om matchen mot Almtuna var ett sällan skådat sömnpiller, kan du inte klaga på intensiteten i detta Modo.
Det är en vansinnigt stor skillnad mot t.ex ifjol, när alla kuggar i och håller sig till sina roller flyger vi faktiskt fram. Bara det är en bra anledning till att gå på matcherna, så rolig hockey man spelat i år var det många år sedan man hade möjlighet att se i Övik.

Vi ligger 3:a trots att Hanses just nu har blygsamma 90,1 i räddningsprocent och vårat powerplay är 16,36 samt boxplay på 73,9 vilket alla bör stiga med tanke på den kompetens som finns i truppen, samt det spel man visat när man spelar bra. Får dessutom väldigt många PP med oss tack vare det höga tempot och intensiteten, samt att vi ofta för spelet.
Angående Hanses tycker jag också att han alltid varit bättre ju senare på säsongen man kommit, även om fjolåret var extremt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo
Nucky: Oskarshamn ser ruskigt starka ut, hur fan kan den lilla tattarklubben helt utan egna juniorer och ett A-lag ständigt byggt på nya spelare och lån?!
Man bara måste imponeras av detta Oskarshamn iaf.
Kommentera