1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480949 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1919306

Sv: Modo - AIK
Tarasov:

Ja och det är väl självklart, han är en del av matchen. Precis som att kritisera spelare så kritiseras domarn. Precis som en konstig sargstuds kommenteras så kommenteras domaren.

Roligt då när andra lags fans är här och kommentetar detta. Hittar dom ett inlägg där vi skyller en förlust på domaren? Idag är det knappast någon som tror att vi vunnit om vi bytt ut lyth, eller skrivit nått liknande, men man måste väl få kommenteta uppenbara felakriga situationer i matchen? Eller är det bara så att studielånen i timrå är ganska låga?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
RytterFörmodligen hade vi inte vunnit , MEN 2-5 målet stänger ju matchen när MoDo är heta, på g, och har AIK lite i gungning, så i princip så dödar ju domaren den lilla lilla chans vi hade! Var väl ytterligare ett AIK-mål som kom till efter en totalt felaktig utvisning, det är två kassar gratis, hur ofta får vi det?
Kommentera

Sv: Modo - AIK
Rytter: Jag tror inte att det har något med studielån att göra. Kan tänka mig att de som kommenterar detta tycker att ni bara kommenterar fel som missgynnar er.

Men det tror jag att du förstår.
Kommentera

Sv: Modo - AIK
Rytter:
Nu skall vi inte dra alla timråiter över en kam det är några stycken i en bok som har rätt många användare.
Kommentera