1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481668 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1922034

Sv: Modo - Karlskoga
Nucky: Haha det var inget bra betyg om man tränat på PP och ändå är sämre i den spelformen än 5-5!

Ja han gör ju det, tur annars hade vi torskat under ordinarie.

Dags att sportchefen öppnar plånboken för det måste in 3-4 spelare av mycket hög klass annars är vi helt chanslösa i ett kval mot shl, iofs så har väl ledningen sett vilken moral det finns i laget och skrotat dom satsningarna och siktar på topp 12 ist
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga
Sjukt nog ett fall framåt, trodde vi skulle bli överkörda av BIK, små marginaler som avgör... Egentligen inte nån större insats från något av lagen men som det såg ut innan uppehållet får man vara glad över att Hanses håller nollan över 60+ minuter och att vi med lite mer flyt hade kunnat ta 3 poäng. Sällan jag är såhär optimistisk direkt efter match men jag hade rätt låga förväntningar pre-game.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga
Gavelo: Tror man kan träna i tusen år på PP utan att det blir bättre.
Man verkar fundera så jävulskt. Man gör i nye som i början på säsongen då passen fasiken var uttänkt innan man fick pucken och det gick med en jävla fart.
Nu tar varje en emot pucken och funderar på vad man egentligen ska våga göra med den.
Tycker mig se tendenser till att försöka lämna ifrån sig pucken till kompisen så man slipper ta ansvar själv också. Självförtroendet finns inte riktigt där.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga
Gavelo: Nu känner man igen forumet. strafförlust mot ett av topplagen och vi är sämst i världen i alla kategorier. Vad har Oskarshamn tränat på som släpper in sju mål ikväll? SSK? Fast, det är klart. De är så kopiöst mycket bättre än oss ändå.
Kommentera