1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1922071

Sv: Modo - Karlskoga
Gavelo: Köper inte ditt resonemang. Kallar man sig supporter för en KLUBB så har man ett ansvar. Att vara medlem samt att stötta representationslaget på plats (på hemmaplan) är det absolut minsta kravet enligt mig. Man kan tycka att laget spelar hur uselt som helst men man har ingen som helst rätt att uttrycka det om man inte själv gör sitt.

(Självklart kan den privata ekonomiska situationen spela roll men dom flesta med detta argumentet hittar magiskt nog dessa slantar om laget går bra och därmed är det en kass ursäkt.)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga
Lolol: Som supporter har man inget ansvar öht, det är en verkligen där dom är betalda för att underhålla, vi betalar för att bli underhållna, blir vi inte det så betalar man inte för det heller.
Jag har precis lika stor rätt att ”gnälla” och ha synpunkter även om jag inte står i hemmaklacken varje match, en supporter kan vara precis lika stor supporter även om han/hon bor i Australien eller domsjö!

Vill man som underhållare hitta och behålla betalande publik så måste man ha en bra och underhållande produkt.

Sen kommer jag alltid hålla på Modo oavsett division och hur man spelar, MEN jag tänker inte åka 15 mil enkel för att se en avslagen tillställning där hemmalaget inte ens bjuder upp till dans.
Kommentera