1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474697 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1922080

Sv: Modo - Karlskoga
Lolol: Som supporter har man inget ansvar öht, det är en verkligen där dom är betalda för att underhålla, vi betalar för att bli underhållna, blir vi inte det så betalar man inte för det heller.
Jag har precis lika stor rätt att ”gnälla” och ha synpunkter även om jag inte står i hemmaklacken varje match, en supporter kan vara precis lika stor supporter även om han/hon bor i Australien eller domsjö!

Vill man som underhållare hitta och behålla betalande publik så måste man ha en bra och underhållande produkt.

Sen kommer jag alltid hålla på Modo oavsett division och hur man spelar, MEN jag tänker inte åka 15 mil enkel för att se en avslagen tillställning där hemmalaget inte ens bjuder upp till dans.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga
Gavelo: Absolut borde jag haft med att dom praktiska begränsningarna i att kunna ta sig till arenan är en faktor som går att förbise.

Underhållning, när det kommer till supporterskap, förtjänar och skapar man själv. Du kan inte förvänta dig att laget vinner eller spelar bästa hockeyn varje säsong år efter år. Ibland har lag längre sämre perioder och det är då man verkligen ser vilka som är dom sanna supportrarna och inte.

Det fundamentala i ett supporterskap är att man stöttar sitt lag i vått och torrt, oavsett vad, inte bara när det passar. Därmed, hade du gått på matcherna om laget går bra så ska du fan i mig gå på matcherna när det går knackigt om du ska kalla dig en supporter. Annars ljuger du bara för dig själv.
Kommentera