1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1922079

Sv: Modo - Karlskoga
Tarasov: Att påstå att försvaret funkar är en sanning med modifikation, man håll tätt ikväll JA, men det är inte ofta man ser laget slarva så kopiöst mycket i egen zon samt att man släppte till minst 4 frilägen och X antal spelvändningar. Boxplay är riktigt dåligt även det, motståndarna har oerhört lätt att ställa upp, boxen hänger i knät på målvakten och idag har vi tur vid många tillfällen att det inte ringer i arslet.

Det finns såklart positiva saker men även en massa negativa saker, Modo skjuter vansinnigt mycket skott men gör nästan inga mål alls, PP är så dåligt att även kommentatorerna tyckte att Modo skapade mer när man spelade 5-5 under hela matchen, boxen är liten och står i knät på målvakten, slarvet i egen zon håller samma status som i gamla fornstora dagar där man undrade om spelarna spelade med klubban upp och ner.
Det positiva är att 2400 kom på matchen vilket får ses som fantastiskt med tanke på att inte många i laget verkar vara intresserade av att försöka vända den negativa trenden?!
Sen att Hanses var sådär shl bra igår är positivt,men han är lite som laget senaste 5 åren, väldigt mycket upp och ner, men igår räddade han poäng åt Modo vilket han bör hyllas för.

Annars då, tja skulle jag se 5-6?spelare nöta avslut en timme efter varje träning självmant så kanske man kunde börja hoppas, just nu känns det bara precis som vanligt, Modo är ett mittenlag i bästa fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga
Gavelo:
När det gäller kampandan så tkr jag den var bra igår, i försvarszon så upplevde jag att man kämpa om puckarna och slet för att stoppa motståndarna.

Ang försvarsspelet så kan jag hålla med om att det uppstår en del lägen bakåt igår i 3 men generellt tkr ändå Karlskoga hålls borta från målet och får kämpa för sina lägen. Det enda orosmomentet jag har gällande spelet är om alla spelare kommer klara av de stora individuella krav som ställs på dem via spelsystemet. Skall ärligt tillägga att jag saknar den djupare taktiska kunskapen för att bedöma hur pass dåligt försvaret är men upplevelsen är att det vart betydligt värre för 2 år sen.

Offensivt sett så skapar vi tillräckligt för att kunna knäppa dit en 2-3 igår, och man trycker faktiskt på hela matchen för att avgöra. Vilket jag tycker är en väldigt stor skillnad gentemot de två senaste åren i allsvenskan. Men här känner jag att får ligga lite lågt iom att vi inte gör så mkt mål förtillfället😉🙇‍♂️
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga
Gavelo: Undrar hur många som var på matchen, 2400 misstänker jag är sålda biljetter inklusive årskort, det såg riktigt tomt ut.
Kommentera