1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480298 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1922094

Sv: Modo - Karlskoga
wolper: Någonstans tror jag de bör vara en väckarklocka att truppen inte är tillräckligt bra. Vi saknar helt spets - Karlqvist kan mer men är iofs alldeles för ensam, han är väl den spelaren som har potentialen att vara en toppspelare men kan inte dra hela lasset själv. Resterande spelare är bara medelmåtta allsvenskaspelare som kan ha god uppsida ibland men ingen kontinuitet tycker Björklunds säsong varit övertydlig. Han började med att överträffa alla förväntningar man hade på honom till råge men nu är han exakt så dålig jag trodde han var innan säsongen. Sen kanske det bara var så att alla andra lagen var sömniga i starten och det gav missvisande bild av modos potential - så det känns iaf. Även årets upplaga av modo kommer vara ett bottenlag och det betyder väl att tar vi oss till playoff får man vara mkt nöjd. Sen är jag orolig för Toby - inte fan kan han tänka sig förlänga ett kontrakt för att lira med sånt här sopgäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga
atomragnar: För 5 omg sedan så satt jag lugnt i båten och tyckte inte att förstärkningar var direkt nödvändigt, jag har nog ändrat uppfattningen där!
Elvenäs kom in men han har väl inte direkt varit en spelare vi nödvändigtvis behövt heller!

Med så mycket kvalite (Toby, karla, björka, sylvander, Werner mfl) i PP så borde det rimligtvis ramla in minst en puck per match.

Finns risk för att när pluggen släpper så gör Modo 8 mål i en å samma match
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga
atomragnar: Tycker gårdagens match faktiskt var riktigt bra, men som alla andra är inne på så är det de sista procenten som fattas nu. Om det beror på dåligt självförtroende eller brist på kompetens är frågan, förmodligen en kombination.
Man får bra tryck på dem hela matchen vilket i princip aldrig hände ifjol. Signifikativt för matchen igår var ett PP där man spelade runt pucken med 50 pass för att sedan avsluta med ett direktskott 2m på sidan om mål.
Det är så det känns varje gång man närmar sig en målchans.
Blir intressant att se ifall man kan vända detta.
Tycker också man är i STORT behov av en center, som nr.22 spelar nu håller han inte på långa vägar.
Kommentera