1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479890 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1922116

Sv: Modo - Karlskoga
Lolol: Skitsnack rakt genom, jag kan kalla mig lika stor eller ”mycket” supporter som någon som hänger i arenan jämt!
Varken jag eller någon annan förväntat oss att dom vinner jämt eller ens ofta, det handlar inte om att vinna öht utan det handlar om att försöka, jobba hårt och göra allt man kan för att vinna, det är precis det man kan kräva av en idrottsman och ett idrottslag DÅ förtjänar man publik, men om du går till jobbet och skiter i det mesta så kan du inte heller förvänta dig att donan kollegor eller din chef ska befordra dig, den befodran får du bittert förtjäna genom att konsekvent göra ditt absolut yttersta för att lyckas!

Sen handlar det inte heller om att stötta i vått och torrt, en supporter är en supporter oavsett om det regnar, snöar, går tungt eller när laget går bra, det handlar om att man inte vill lägga energi eller pengar på att se en produkt som inte ger dig något för pengarna, det är ge och ta, ger inte laget dig ett ärligt försök till vinst så ska man fan inte heller ge laget ett försök att gå på matchen.
Att vissa vill gå på matcherna får stå för dom, själv skulle jag aldrig gå på en match när man kan misstänka att det bara blir pölsa av allt ändå, ÄNDÅ är jag precis lika stor och åkta supporter som dig eller någon annan för den delen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga
Gavelo:
Tkr man själv får definiera sitt supporterskap och i vilken grad man vill stödja sin klubb. För min del får man också välja hur negativ/positiv man vill vara, och trivs väldigt bra på forumet då det blir som att läsa initierade krönikor från respektive användare.

Har nästan helt slutat läsa hkynyheter sen jag börja hänga HS, tom att man följer nyheter om andra lag via forumet istället.
Kommentera