1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479939 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1922159

Sv: Modo - Karlskoga
Axle San: Men jag tror man kan lägga värdering i det. Intresset är iskallt och med rätt så. En underhållningsprodukt som inte underhåller och mest ger ångest och ilska. Det syns på de flesta medier att de inte är så många som orkar engagera sig längre. Märker inte bara på de jag känner som håller på modo - ingen orkar längre kommentera eller diskutera kring matcherna. Känns ibland som jag är ensam kvar att ändå följa laget - trots att jag sagt jag inte ska. Men det är en avvänjningsperiod. Mot BIK kollade jag inte helt på undan den var mest bakgrundsmusik. Men imorgon blir det helt off för mig.. förhoppningsvis.. nästan så man vill söka sig till typ anonyma någonting.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga
atomragnar: För Modos del så är det så att framgången måste komma på isen innan det blir drag runt hockey Örnsköldsvik igen. Helt naturligt och fullt förståligt.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga
atomragnar: Jag känner igen mig i det du skriver, intresset är inte alls lika stort längre efter år av misslyckanden och även jag märker att mina vänner som håller på Modo inte heller längre åker på matcherna lika frekvent som förut.

Känslan är sen man åkte ner att med ”dagens Modo” finns det inte ens en sportslig chans att utmana om en shl plats, avståndet till att slå ett bottenlag i shl är milslångt och när man dessutom inte kan stå upp mot halvdåliga lag i serien ..ja då finns det så mycket annat som man hellre lägger tiden på.... tyvärr måste jag säga!
Kommentera