1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480224 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1922129

Sv: Modo - Karlskoga
Tarasov: Jag lägger ingen värdering i om 2400 är en bra publiksiffra eller ej, jag undrar bara om det verkligen var 2400 på plats eller om det är sålda biljetter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga
Axle San: Men jag tror man kan lägga värdering i det. Intresset är iskallt och med rätt så. En underhållningsprodukt som inte underhåller och mest ger ångest och ilska. Det syns på de flesta medier att de inte är så många som orkar engagera sig längre. Märker inte bara på de jag känner som håller på modo - ingen orkar längre kommentera eller diskutera kring matcherna. Känns ibland som jag är ensam kvar att ändå följa laget - trots att jag sagt jag inte ska. Men det är en avvänjningsperiod. Mot BIK kollade jag inte helt på undan den var mest bakgrundsmusik. Men imorgon blir det helt off för mig.. förhoppningsvis.. nästan så man vill söka sig till typ anonyma någonting.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga
Axle San:
Lugnt ville bara kasta ut min åsikt. Tkr generellt publiksiffrorna är bra i hky, sett till att evenemangen upprepas och kostnaderna som är förknippade med ett besök.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga
Axle San: Jag tror att det är antal besökare, alla scannas ju vid entrén.
Kommentera